tiistai 26. tammikuuta 2010

Oops, i did it again!


Mitäs sitä siinä oikein onkaan? Ei kai vaan kerä jos toinenkin lisää lankaa? Mun oli aivan pakko päästä koittamaan tätä ihanaa Rowanin unelmaa, kun niin paljon olen kuullut ihmisten sitä ylistävän. Ja lohdutan itseäni nyt sillä tiedolla, että vaikka tämä unelma maksoikin omaisuuden, niin Suomessa se olisi todennäköisesti maksanut vielä enemmän.

Jonkinlaista isohkoa perushuivia lähden näistä neljästä kerästä varmaan neulomaan. Vähän tosin arveluttaa, miltä tuo lanka mahtaa tuntua kaulaa vasten. Minulla on aika herkkä iho, joten yleensä en mohairia valitse, mutta luulen että tämä lanka saattaa kutista vähän vähemmän kuin mohairit yleensä.


Vietän viimeisiä päiviä Englannissa. Halusin antaa kämppiksilleni jotakin pientä, ja mistäpä muustakaan ne mut muistaisi kuin kotikutoisista villasukista!Malli: Novitan eri villasukkaohjeita mukaillen
Lanka: Novita Nalle Aloevera
Puikot: 3 mm
Menekki: kumpaankin pariin noin yksi kerä

Harmittaa, ettei minulla ollut aikaa neuloa mitään koristeellisimpia sukkia. Myös lankavalinta kaduttaa. Tämä projekti muistutti taas, miksi en yleensä neuo mitään markettilangoista. Nalle-lanka tuntui inhottavalta sormissa, ei neuloutunut tarpeeksi tasaisesti ja kerillä ihan ok:lta vaikuttaneet värit näyttävät nyt valmiissa töissä turhan ärtsyiltä. Tylsän mallin ja kamalan langan ansiosta neulominen oli aikamoista väkisin yrittämistä. Jatkossa en enää aio kiusata itseäni, eli Novitan langat jääkööt kaupan hyllyyn ja seuraavaan sukkaprojektiin tulee vähän jotain muutakin kuin sileää neuletta, it's a promise!

Lahjan mukaan laitoin asianmukaiset hoito-ohjeet ja ei muuta kuin pakettiin!


4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Sukat on kuitenkin ihan yksi parhaista lahjoista, ja tosi nätit paketit ja hoito-ohjekortitkin olet tehnyt! Mutta mäkin olen välttänyt viime aikoina Novitan ostamista, kun kerta toisensa jälkeen olen pettynyt. Onhan siellä joukossa varmasti hyviäkin lankoja, mutta eniten käyttäisin just Nallea, ja se ei ole ollut hyvää. Rowanin lanka tosi kauniin harmaata!

Vilja kirjoitti...

Maria: Joo tuosta Kidsilk Hazesta löytyy aivan uskomattoman ihania sävyjä. Itse olen tällainen harmaahullu, joten tietenkin valitsin harmaan :D Mutta erittäin kaunis harmaa se on, ei voi muuta sanoa.

Bucky kirjoitti...

Ihanat paketit! Varmasti tykkäsivät. :)

Vilja kirjoitti...

Kiitos Anna :). Sain halauksia ja sukat olivat molemmille sopivat joten eivätköhän tykänneet.