torstai 11. helmikuuta 2010

Kaikkea sitä pitääkin mennä lupaamaan

Ulkoilutin koiraa vähän aikaa sitten ja törmäsimme lenkillä naapurin kääpiösnautseriin Väiskiin. Väiskin iskä ihasteli Urhon vaatetusta ja kerroin, että takki on ommeltu ihan omin pikku kätösin. Siihenpä toteaa Väiskin iskä että Väiskillekin on kovasti takkia metsästetty, mutta oikeanlaista ei ole löytynyt. Haussa olisi nimittäin TPS-takki, eli takki jossa olisi mustavalkoinen väritys ja tepsin logo!

Samaan hengenvetoon Väiskin iskä kysyi, voisinko minä ommella Väiskille kyseisen fanitakin ja niinhän siinä sitten kävi, että lupasin yrittää tehdä kyseisen takin ja sovittiin jo mittaussessiosta. Kaikki vinkit siitä, miten kankaalle saisi painettua logon helposti otetaan vastaan!

5 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

Vie brodeerattavaksi. Meillä ei ainakaan kustantanut juuri mitään, mutta paikan etsintä kyllä veti pinnaa aika kireelle. Tampereelta osaan suositella tosi hyvin!

Krista kirjoitti...

Kankaasta riippuen silitysarkki voi olla varsin toimiva vaihtoehto. Tai sitten silität paksulle puuvillalle leikkaat irti viimeistelet reunat ja ompelet takkiin kiinni eräänlaisena "kangasmerkkinä".

Krista kirjoitti...

Täsmennyksenä, siis tulostettava silitysarkki, eli netistä vaan logoa printtaamaan...

Vilja kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Tänään kävin vastaottamassa koiran mitat, joten logoasiaa ehtii onneksi vielä pähkäillä.

Bucky kirjoitti...

Kuvaa odotellessa... ;)