sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Startti

Tervetuloa! Päätin nyt aloittaa ihka oman blogin pitämisen, kun tähän asti olen vain aktiivisesti seurannut muita neuleblogeja. Neulomuksia on tullut nyt harrastettua aktiivisesti noin vuoden ajan, ja omia tuotoksia olisi kiva esitellä jollekin muullekin asiaa ymmärtävälle kuin äidille.

Blogin tukikohta on Suomen Turussa, mutta tällä hetkellä asun Englannissa suorittaen opiskelijavaihtoa aina ensi vuoden helmikuuhun saakka. Englantilaiset talot ovat tunnetusti kylmiä, ja olenkin nämä pari ensimmäistä viikkoa palellut jatkuvasti. Niinpä puikoille hyppäsi villasukkaprojekti sekä kädenlämmittimet. Sukat valmistuvat hiljalleen ihanaisesta Cherry Tree Hill Supersock Solids- langasta, eikä sukkamallistakaan ole pahaa sanottavaa.
Syksylle on luvassa ainakin yksi sukkaprojekti lisää, sillä olen jo erehtynyt joitakin käsintehtyjä joululahjoja lupailemaan. Toivottavasti aikaa löytyy myös omille to do-listan projekteille, joita on paaaaljon.

4 kommenttia:

Quickstep kirjoitti...

Tervetuloa neuleblogi maailmaan. Hyvän oloinen aloitus. Jään odottelemaan, mitä kivaa täällä jatkossa esitellään.

kirsi kirjoitti...

Tervetuloa bloggailemaan :)

Hieno aloitus myös, kierteiset silmukat ovat salainen paheeni, niihin jää helposti koukkuun. Voisin oikeastaan itsekin neuloa uudet Pomatsut, kun vanhoista alkaa jo paistaa päivä läpi. Näin ne vaikutteet leviävät neuleblogeissa :)

Makepeace75 kirjoitti...

Tervetuloa blogien ja neulomisen ihmeelliseen maailmaan! Hyvältä näyttää. :o)

Vilja kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteista! Vähänhän tämä bloggailun aloittaminen jännittää. Nyt tuli heti päivityspaineita! No ei kai... :)